DB Multiservices is een onderhoudsbedrijf die voornamelijk actief is in de regio Haaglanden, Delftland en het Westland en voor zowel particulieren als voor bedrijven, onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Wij leveren professionele ondersteuning en zijn inzetbaar voor vrijwel alle voorkomende kleinere onderhoudswerkzaamheden tot aan de uitvoering van volledige renovaties, in- en rondom uw huis of bedrijfspand.

Onze taak is voornamelijk het overnemen van uw onderhoudszorgen. Heeft u een aantal belangrijke maar minder grote onderhoudswerkzaamheden aan uw huis, kantoor of bedrijfspand uitgesteld, omdat u hier niet de tijd voor heeft of niet over de nodige vaardigheden of gereedschappen beschikt om het zelf te doen, dan is nu het juiste moment om contact op te nemen met DB Multiservices. Wij staan u met raad & daad bij en van uw wens maken wij ons werk!

Onderhoudservices betrekken bij DB Multiservices betekent voor u: het in huis halen van vakmanschap, kwaliteit en netheid in de uitvoering en dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. 

Waarom DB Multiservices?

Ons bedrijf heeft ruime kennis & ervaring  op het gebied van velerlei onderhoud services. Of het nu gaat om grote onderhoudsprojecten of om kleinschalige handyman werkzaamheden, samen met uw eisen- en wensenpakket draagt u de zorg voor uw onderhouds- of renovatie werkzaamheden aan ons over. Wij komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende prijsopgave. Uw opdrachten worden conform afspraak, snel, secuur en efficiënt uitgevoerd en met een gedegen eindresultaat.

Aanpak

Uw opdracht krijgt al onze zorg en aandacht. Vanaf het eerste contact tot na de oplevering zorgen we voor een goede onderlinge communicatie. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn de beste garantie voor het succesvolle verloop van uw project. Door goed te luisteren zijn we in staat om uw wensen te vertalen naar de praktijk. Uw opdracht moet precies worden wat u voor ogen heeft! Een voordeel is dat wij zoveel mogelijk werkzaamheden uitvoeren in eigen beheer. Zo kennen wij volledig alle ins- en outs van uw project. Een flexibele opstelling is daarbij vanzelfsprekend.

Visie

Uw huis of bedrijfspand dient zorgvuldig te worden onderhouden. DB Multiservice is hierbij uw partner die u met raad en daad terzijde staat. Wij dragen de volledige zorg voor uw onderhoudswerkzaamheden of werkopdrachten. Een hoogst persoonlijke benadering staat bij ons altijd centraal. Wij geven u een gedegen advies en komen samen met u, tot de meest geschikte oplossing voor uw situatie. We werken ambitieus, betrokken en gestaag aan innovatief maatwerk. Onderhoudswerkzaamheden moeten zo weinig mogelijk overlast bezorgen. Het eindresultaat is kwaliteit die bijdraagt aan de opwaardering van uw woon of werk omgeving. Op deze manier vertalen wij uw wensen en leveren wij hiermede ons visitekaartje, met gepaste trots bij u af.


Referenties