DB Multiservices is een onderhoudsbedrijf die voornamelijk actief is in de regio Haaglanden, Delftland en het Westland en voor zowel particulieren als voor bedrijven, onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Wij leveren professionele ondersteuning en zijn inzetbaar voor vrijwel alle voorkomende kleinere onderhoudswerkzaamheden tot aan de uitvoering van volledige renovaties, in- en rondom uw huis of bedrijfspand.

Onze taak is voornamelijk het overnemen van uw onderhoudszorgen. Heeft u een aantal belangrijke maar minder grote onderhoudswerkzaamheden aan uw huis, kantoor of bedrijfspand uitgesteld, omdat u hier niet de tijd voor heeft of niet over de nodige vaardigheden of gereedschappen beschikt om het zelf te doen, dan is nu het juiste moment om contact op te nemen met DB Multiservices. Wij staan u met raad & daad bij en van uw wens maken wij ons werk!

Onderhoudservices betrekken bij DB Multiservices betekent voor u: het in huis halen van vakmanschap, kwaliteit en netheid in de uitvoering en dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.


Referencies